شیرین مهدوی، پژوهشگر دورۀ قاجار درگذشت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) جاده‌های خراسان رضوی لغزنده و بارانی شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) انهدام باند بزرگ قاچاق مواد مخدر صنعتی و کشف بیش از نیم تن شیشه هشدار هواشناسی برای مسافران شمال؛ ارتفاع موج در دریای خزر به پنج متر می رسد افزایش امید‌ها به نجات حیوانات از خطر انقراض با پیشرفت‌های جدید فناوری قتل جوان تورلیدر به دست یک توریست در تهران دستگیری ۹ قاچاقچی اعضای بدن در شهر ری ۶۰ درصد دوربین‌های ثبت تخلفات جاده‌ای کشور ناکارآمد هستند انفجار تریلی حامل سوخت در جاده فریمان_تربت‌جام (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | حریق اطفا شد + فیلم ارتقای میانگین نمرات امتحانات نهایی در دوره متوسطه، به عنوان یکی از اهداف برنامه هفتم توسعه نزدیک به ۱۱ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در گمرک دوغارون کشف شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) استرداد متهم کلاهبردار ۱۰ هزار میلیاردی به کشور ما همه‌مون پزشکیم! صدور ۱۷.۷ میلیون جریمه رانندگی در نوروز ۱۴۰۴ | بازگشت نرخ عادی جریمه‌ها زمان صدور احکام حقوقی جدید بازنشستگان کشوری مشخص شد صدور احکام حقوقی فرهنگیان بر اساس ضرایب جدید افزایش ایمنی و سلامت اردو‌های دانش‌آموزی با بخشنامه جدید وزیر آموزش و پرورش صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) جزئیات مرحله سوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان کشوری اعلام شد | ۳۵۰ هزار وام قرض‌الحسنه در سال ۱۴۰۴ به بازنشستگان پرداخت می‌شود پذیرش دانشجوی افسری در فرماندهی انتظامی تهران آغاز شد شبکه اختلاس در مجموعه شرکت مس منهدم شد رئیس گروه مبارزه با بیماری‌های واگیر دانشگاه علوم پزشکی مشهد: روند بیماری‎های تنفسی رو به کاهش است زمانِ بازپرداخت هزینه‌های بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اعلام شد تپش قلب همراه با رنگ پریدگی نیاز به مراجعه سریع به پزشک دارد  بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) درباره رشته ناشناخته پزشکی «پیشگیری و اجتماعی» | پیش از درمان، مهم‌تر از درمان پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان پاییز امسال دیرتر آغاز می‌شود + علت دستگیری سارقان موتورسیکلت و خودرو توسط پلیس مشهد | شگرد تکراری سارقان سیاه رو
سرخط خبرها

جزئیات  پرونده قطع انگشتان مرد مشهدی با شمشیر

  • کد خبر: ۲۳۹۹۱۷
  • ۳۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۲
  • ۱
جزئیات  پرونده قطع انگشتان مرد مشهدی با شمشیر
جزئیاتی تازه از پرونده حمله به سوپرمارکت در بولوار توس که متصدی آن دچار قطع عضو شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ماجرای پنجشنبه خونین بولوار توس که در پی حمله اراذل و اوباش به یک سوپرمارکت در خیابان شهید آتشکار آغاز شد و با قطع چهار انگشت دست راست متصدی این واحد صنفی همراه شده بود، انتشار گسترده ویدئوی این حمله وحشیانه در فضای مجازی، حساسیت‌های زیادی را برانگیخت.

از سویی متهمان بلافاصله خود را مخفی کردند و در مقابل سردار احمد نگهبان، جانشین فرمانده انتظامی خراسان‌رضوی، افسران کلانتری معراج مشهد را مسئول پیگیری فوری و قاطع این پرونده کرد تا جایی که در چند روز بعد، تیم‌های تجسس این کلانتری زیرنظر سرگرد امیررضا فعال، رئیس کلانتری معراج، تمام متهمان و فرد اصلی آن را در چندین عملیات ویژه دستگیر کردند.

با اعلام این حادثه، گروهی از افسران کلانتری معراج تحقیقات خود را آغاز کردند. بررسی‌ها برای روشن شدن انگیزه مهاجمان نشان داد که متصدی این سوپرمارکت پیش‌تر، از این افراد خواسته بود که مقابل مغازه او تجمع و مزاحمت ایجاد نکنند. اما این تذکر دوستانه به مذاق این افراد خوش نمی‌آید و به‌طور دسته‌جمعی با شمشیر و چاقو به این مکان حمله می‌برند.

یک سیلی غافل‌گیرانه

بررسی‌های بعدی نشان داد که ابتدا یکی از ضاربان به نام «حسین. ح» وارد مغازه شده و ناغافل یک سیلی به صورت متصدی آن به هویت مجید زده است تا بتواند این فرد را از مغازه بیرون بکشد، به محض آمدن مجید به کوچه، متهمان چند نفری به او حمله کرده و علاوه بر شکستن شیشه‌های این واحد صنفی، متهم اصلی پرونده به هویت «رضا. م» با قمه به متصدی حمله می‌کند و در یک اقدام باورنکردنی چهار انگشت دست راست او را قطع می‌کند. علاوه بر این، مصدوم و فردی دیگر از ناحیه بازو و سر دچار جراحت می‌شوند.

بلافاصله بعد از این حمله، مصدومان از طریق اورژانس ۱۱۵ به بیمارستان طالقانی منتقل شدند، اما تلاش کادر درمان بی‌اثر ماند و مجید برای همیشه چهار انگشتش را از دست داد. مأموران در محل حادثه نیز یک قبضه چاقو و دو چوب را که در حمله استفاده شده بود، کشف کردند و به عنوان مدرک به کلانتری منتقل کردند.

مخفی‌شدن متهمان

با پیگیری سرگرد فعال، تمام متهمان شناسایی شدند، اما این افراد هر کدام در جایی مخفی شده بودند که همین موضوع رسیدگی به پرونده را سخت‌تر کرده بود. تحقیقات ادامه داشت تا اینکه افسران کلانتری معراج توانستند یکی از عاملان حمله را در حال انجام حرکت‌های نمایشی با موتورسیکلت در حاشیه پارک خطی خادم‌الشریعه شناسایی و بلافاصله دستگیر کنند. 

در ادامه مأموران با سه متهم دیگر پرونده از طریق فرد دستگیر شده قرار صوری مشروب‌خوری می‌گذارند و به این ترتیب سه نفر دیگر نیز دستگیر می‌شوند.
تحقیقات برای شناسایی دیگر متهمان که هویتشان مشخص بود آغاز شد. مأموران با دریافت اطلاعات محرمانه‌ای متوجه شدند که ساعت ۲۳:۳۰ دقیقه شب بعد یکی از این افراد در یک کلوپ بازی مخفی شده که بلافاصله این فرد نیز دستگیر شد.

دستگیری تمام متهمان

باوجوداین هنوز متهم اصلی متواری بود و با مشاهده انتشار گسترده فیلم، خودش را در نقطه‌ای نامعلوم مخفی کرده بود که پیگیری‌ها نشان داد دو روز بعد از حادثه او از مخفیگاهش که یک باغ‌ویلای روستایی در حوالی مشهد بود، خارج شده تا بعد از برداشتن وسایلش دوباره به همان‌جا بازگردد که مأموران او را شناسایی و در ایستگاه کناره‌سوار پلیس‌راه دستگیر کردند. 

بررسی‌های بعدی در این پرونده نشان داد که دو نفر از متهمان دارای حبس تعلیقی به مدت ۱۰‌ماه بوده‌اند. متهم اصلی نیز دارای چندین فقره پرونده نزاع، درگیری با سلاح سرد و گرم است که سال گذشته از وی طی یک نزاع و درگیری یک قبضه سلاح وینچستر نیز کشف شده بود. در رویارویی شاکی و همسرش با ضاربان، متهمان به جرمشان اعتراف کردند.

درخواست اشد مجازات را داریم

هانیه حبیبی، همسر شاکی نیز در گفتگو با خبرنگار ما اعلام کرد: آن روز همسر من در حال انجام کار‌های روزانه در سوپرمارکت بود و مشتری راه می‌انداخت و متوجه آنچه در کوچه رخ می‌داد نشده بود. در آن روز عده‌ای از اراذل و اوباش اقدام به قدرت‌نمایی در کوچه کرده بودند که سایر مغازه‌دار‌ها بلافاصله کرکره‌های مغازه‌هایشان را پایین کشیده و در‌ها را بسته بودند.

وی افزود: حدود چهارده نفر داخل کوچه قدرت‌نمایی می‌کرده‌اند که شش نفر از این افراد جزو ضاربان اصلی هستند. ابتدا یکی از متهمان به همسرم سیلی می‌زند تا او را از زیر دوربین‌های مغازه بیرون بکشند، بعد هم با چاقو و شمشیر به همسرم حمله می‌کنند. در این حمله ضرباتی به سر و بدن ایشان اصابت کرده بود که با پیگیری مأموران ضاربان دستگیر شدند. از مقام قضایی به خاطر قطع انگشتان دست همسرم درخواست اشد مجازات و رسیدگی کامل را دارم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۴/۳۰
0
0
تگزاس ایران
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->